dolgok
bogre
ollo
kutya
fiu
polgar
mergespolgar

Boxi Baszkföldön a Zinetxiki gyerekfilmfesztiválon - 2019. October 25.

2019. október 27-én, vasárnap a baszk fővárosban, Bilbaóban megrendezett Zinetxiki Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Filmfesztiválon lesz versenyben a Téli Örömök című epizód. A 4 éves kortól ajánlott szekcióban 14 film mutatkozik be, a vetítések a Bilbaói Szépművészeti Múzeumban lesznek.

2017-ben már szerepelt a Boxi ezen a fesztiválon, akkor három epizódja is versenyben volt, akkor a Nyomozás, a Forgalmi dugó és a Zöldben című epizódok a nemzetközi verseny televíziós kategóriájában mérettetnek meg 20 további nemzetközi alkotással egyetemben.

A spanyolországi baszkföldön szervezett Zinetxiki Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Filmfesztivál a Begira Egyesület kezdeményezése, amelynek célja, hogy mozis és televíziós, gyermekeknek szóló audiovizuális tartalmak versenyezzenek, hogy a szakemberek és a nézők ilyen módon kaphassanak ízelítőt a legfrissebb filmes kínálatból.

A fesztivál támogatja a kreatív, több nyelvű alkotások megjelenését, ezért a hivatalos válogatáskor figyelembe vették, hogy a legkülönfélébb országokból érkező, különleges alkotásokat válasszák ki a fesztiválra.