dolgok
bogre
ollo
kutya
fiu
polgar
mergespolgar

Az Oscar-kvalifikáló Chichago-i gyerekfilm fesztiválon Boxi - 2018. October 29.

November 1. és 9. között zajlik a 35. Chichago-i Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál. Az A-kategóriás gyerekfilmfesztivál olyan kulturális intézménnyé nőtte ki magát az évek során, amely kreatív családokat, oktatókat és filmes szakmabeliek tömegeit szólítja meg évről évre.

A szervezők küldetése, hogy olyan filmeket mutassanak be, amelyek a legjobban képviselik és a legmegfelelőbben szólnak a kortárs gyerekekhez és tizenévesekhez.

A fesztivált a Facets nevű úttörő nonprofit szervezet működteti, amely több mint 30.000 önkéntessel vannak összeköttetésben, hogy a független ötleteket igazi filmes tapasztalatokká alakíthassák.

A 2018-as, 35. fesztivál hívószava az "Építs egy új világot!"

Az idei fesztiválon arra biztatják a szervezők a gyerekeket, hogy a kulturális megosztottságon átívelő hidak építésével teremtsenek új világot. Ehhez az eseményen segítségükre lesz az empátia által vezérelt mesemondás, különféle kreatív problémamegoldások, amelyek mind az egymás iránti bizalom kiépítését szolgálják.

A fesztiválon a Boxi Forgalmi dugó és Zöldben című epizódjai mutatkoznak be a Pythagora Switch programban november 5-én, 6-án és 8-án.

Vetítések:
Hétfő Nov. 5. 9:45 (Wilmette 1) / "Pythagora Switch"

Kedd Nov. 6., 9:45 (Logan) / "Pythagora Switch"

Csütörtök Nov. 8., 9:45 (Music Box 1) / "Pythagora Switch"