dolgok
bogre
ollo
kutya
fiu
polgar
mergespolgar

A kaliforniai sivatagig is eljutott a Boxi - 2018. July 30.

A Palm Springs-i Animációs Fesztivál és Expo globális szinten mutat be filmes válogatást a világ legtehetségesebb filmeseinek munkáiból - így hirdeti magát a PSIAF2018.

Minden éven 37 kategóriában osztanak ki díjakat, köztük a legjobb egészestés animációs és legjobb animációs rövidfilm kategóriában, közel 20 különböző stílusú animációs technikával készült alkotásoknak a 2D, 3D animációtól a kézi, homok rajzon vízfestékkel készült munkákon keresztül a stopmotion és VFX animációkig.

A fesztivál ideje alatt több mint 250 díjnyertes animációs filmet mutatnak be a világ 103 országából, köztük Oscar-díjas, Emmy- és Grammy-díjas művészek munkáit.

Az Expo-n VR-bemutatók, élő-animációs bemutatók, karakter- és model építés, animációs vitapanelek, oktatási programok és filmplakát versenyek kapnak helyet.

A Zöldben c. epizódot a 2D|3D Kids Shows Children’s Family szekcióba válogatták be 8 másik filmmel együtt, amelyből három Egyesült Államokbeli, két francia, egy japán és egy dél-afrikai gyerekfilm. A filmeket augusztus 22-26 között mutatják be a kaliforniai Palm Srpingsben.

A díjkiosztót 2019. februárjában tartják majd meg.