dolgok
bogre
ollo
kutya
fiu
polgar
mergespolgar

BOXI PREMIER! ÚJ RÉSZEK AZ M2-n! - 2018. April 23.

A Boxi két új részét április 28-án, szombaton és április 29-én, vasárnap 14.05-kor adja le az M2/Petőfi TV.

A kartondobozokból épült világban két újabb, hétköznapi, íróasztali tárgyakra hangolt kreatív történet elevenedik meg. Kartomi, a fiú és Boxi, a kutyája papírvárosban ezúttal postai és téli kalandokba keverednek.

Papír és újrafelhasználó-barát révén nem véletlenül szerepel a sorozat környezetvédelmi filmfesztiválokon. Az elmúlt évben összesen hat természetvédelmi fesztiválra válogatták be a Boxit és idén novemberben elnyerte a sorozat Zöldben című epizódja a belgrádi GREENFEST Nemzetközi Zöld Kultúra Fesztiválon a Legjobb Animációs Film díját.

A Boxi nem áll meg, az epizódok egyre több nemzetközi filmfesztiválon szerepelnek versenyprogramban Floridától Indiáig, Franciaországtól Tajvanig. Az érdeklődők nyáron a MONAD-karneválon, a Káli-medencében találkozhatnak a sorozattal, az első 13 rész elérhető a KEDD YouTube-csatornáján és készül az egészestés Boxi film is.

A hétvégén látható Levelek és a Téli örömök című új epizódok a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjának támogatásával készültek.