dolgok
bogre
ollo
kutya
fiu
polgar
mergespolgar

ÚJDONSÁG: KÉZMŰVES JÁTÉKOK A HONLAPON - 2017. August 02.

A kézműveskedés kicsiknek és nagyobbaknak, sőt egész családoknak kiváló szórakozást nyújt.

Ha kreatív tevékenységre vágytok, nem kell mást tennetek, csak kiválasztani a letöltés menüpont alatt Boxi vagy Kartomi karakterét. Töltsétek le, nyomtassátok ki és hajtogassátok össze őket és máris kész a saját mesehős figurátok.

A feltöltött figurák között egyszerűbb és nehezebb változatokat is megtalálhattok, attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb gyerek számára töltitek le őket. A játék csupán két eszközt - egy papírt és nyomtatót - igényel.

Miután kinyomtattátok a figurákat, nem kell mást tennetek csak kövessétek az egyszerű útmutatót, hogy megfelelő sorrendben tegyétek meg a lépéseket. A kézműves játék jó időtöltés, ami egyben fejleszti a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt és a motoros készségeket.

A szülők bekapcsolódhatnak a gyermekeiknek szóló játékos foglalkozásba, így a kicsik ízelítőt kaphatnak a csapatmunkából, feladatmegosztásból. A család együtt élvezheti a papírhajtogatás örömeit.

Boxi és Kartomi már készen állnak, hogy összerakjátok őket! Ti is készen álltok? Mutassátok be elkészült munkáitokat a családtagoknak, barátoknak!